Menu
EUR
Onze 13 favoriete gratis patronen voor (rits)tasjes

Onze 13 favoriete gratis patronen voor (rits)tasjes

Door: Mieke Jansen Reacties: 2

Inspiratie: onze 13 favoriete gratis patronen voor ritstasjes en kleine etuis

Kleine tasjes kan je écht nooit te veel hebben, en dus ook nooit te veel geven. Ze zijn gemakkelijk om te naaien, vergen weinig benodigdheden en bovendien kan je het zakje desgevallend vullen met wat verzorgingsproducten, wat leuke pennen of waarom niet, een extra centje? 

Dus hou jullie vast voor onze (en ook jullie, want deze zien we vaak voorbij komen op onze IG) favoriete gratis patroontjes:

13 free pouch patterns

1 Geo-bag van Pattydoo Geen patroontje meer verslavend dan deze. We zagen ze voorbij komen in kleine en grote versies, met en zonder print, feestelijk of net casual. 
2 Canvas pencil pouch van Noodlehead

Een langwerpige pennenzak, waarvan de lengte gemakkelijk aangepast kan worden aan de lengte van je rits.

3 Open wide zippered pouch van Noodlehead Een toilettas in verschillende groottes die ver open kan zodat je overal goed bij kan.
4 Magic pouch van Zipper zoo Een leuke pennenzak/mandje met héél veel opbergruimte. @marianne_originals maakte de leuke kleurrijke set op de foto.
5 Mimi pouch van Unikati Een mini ritstasje. Leuk in één stofje maar ook tof om restjes te combineren. We hebben coole versies gezien met de 'quilt-as-you-go' techniek, uitgelegd door @Spreefee Handmade bags. De prachtige coverversie is gemaakt door @maaidier.
6 Kuori van Hansedelli Geen ritszakje pur sang, al kan je achteraan ook een ritsvakje toevoegen, maar wel een klein zakje dat perfect kan dienen als gsm-hoesje. De versie(s) op de foto is gemaakt door @jacedidit.
7 Mini-geldbeutel van Hansedelli Een portemonneetje voor munten én sleutels.
8 Wristlet van Sallie Tomato In een feestelijk stofje perfect als feesttasje, maar ook perfect te gebruiken als kleine opberger voor opladers etc. De versie op de foto is gemaakt door @_gaarn_.
9 Clematis wristlet van Blue Calla In een feestelijk stofje perfect als feesttasje, maar ook perfect te gebruiken als kleine opberger voor opladers etc.
10 Boxy pouch van s.o.t.a.k handmade Toffe pennenzak waar de hoeken niet weggeknipt worden maar juist een design-element worden. 
11 Geritste toilettas van Jacedidit De stoere versie op de foto maakte ze voor haar man!
12 Ellis Envelope van Wisj en Bel'etoile Toffe laptophoes, sleeve, ... in verschillende groottes. Met een hoekje af. Fotocredits @wisj_sofie
13 A girl's cube en A girl's pencil case van Girls in Uniforms blogs Twee leuke Nederlandstalig patroontjes, in kunstleer maar ook in stof!

 

Welke zet jij alvast op je to-sew-lijstje? Heb jij nog tips om ons lijstje aan te vullen?


Reacties (2)

gravatar
Pascale
Geplaatst op 2023-01-16 03:41:46
Je trouve vos patrons très jolis merci
gravatar
Mia
Geplaatst op 2021-12-09 09:17:49
Hartelijk bedankt, wil ze allemaal maken. Alvast ideetjes opgedaan voor de kerstcadeau’s.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Deze website gebruikt cookies om jouw gebruikservaring te maximaliseren. Are you in? Ja Nee Meer over cookies »