Menu
EUR

Noot bij onze producten

Om een goede beoordeling vanop afstand mogelijk te maken doen wij ons best om al onze producten voldoende gedetailleerd te beschrijven en waar mogelijk te illusteren met foto's en afbeeldingen. De afbeeldingen zijn echter steeds indicatief en kunnen licht afwijken van de werkelijkheid en dit zowel in kleur, als afmetingen als textuur van het materiaal. Zipper zoo is niet verantwoordelijk voor kleurverschillen tussen beeldscherm en werkelijkheid.

De benamingen van de metaalkleuren die wij hanteren zijn nikkel (zilverkleur), brons, zwart nikkel, goud (of een andere tint, lichtgoud, warmgoud, ...), rosé goud (of koper) en zwart. Deze benamingen zeggen niets over de werkelijke samenstelling van het product. Als u een gouden gesp koopt, dan gaat het, helaas voor u, niet over écht goud ;).

De (kwaliteit van) materialen in onze webshop zijn geselecteerd met het oog op het maken van tassen. Uiteraard kunnen ze ook vaak voor andere doeleinden gebruikt worden (onze klanten zijn vaak zeer creatief in hun toepassingen), maar Zipper zoo is niet verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de duurzaamheid bij gebruik buiten.

Indien u bijkomende vragen heeft kan je die uiteraard stellen, per telefoon, per e-mail of via het contactformulier op onze webshop.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Deze website gebruikt cookies om jouw gebruikservaring te maximaliseren. Are you in? Ja Nee Meer over cookies »