Supplies for wild bagmakers
Snelle, wereldwijde verzending!
Loyalty programma
Topservice

Noot bij onze producten

Om een goede beoordeling vanop afstand mogelijk te maken doen wij ons best om al onze producten voldoende gedetailleerd te beschrijven en waar mogelijk te illusteren met foto's en afbeeldingen. De afbeeldingen zijn echter steeds indicatief en kunnen licht afwijken van de werkelijkheid en dit zowel in kleur, als afmetingen als textuur van het materiaal. K-bas is niet verantwoordelijk voor kleurverschillen tussen beeldscherm en werkelijkheid.

De benamingen van de metaalkleuren die wij hanteren zijn nikkel (zilverkleur), brons, zwart nikkel (oud zilver), goud (of een andere tint, lichtgoud, warmgoud, ...), rosé goud (of koper) en mat zwart. Deze benamingen zeggen niets over de werkelijke samenstelling van het product. Als u een gouden gesp koopt, dan gaat het, helaas voor u, niet over écht goud ;).

De (kwaliteit van) materialen in onze webshop zijn geselecteerd met het oog op het maken van tassen. Uiteraard kunnen ze ook vaak voor andere doeleinden gebruikt worden (onze klanten zijn vaak zeer creatief in hun toepassingen), maar k-bas is niet verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de duurzaamheid bij gebruik buiten.

Indien u bijkomende vragen heeft kan u die uiteraard stellen, per telefoon, per e-mail of via het contactformulier op onze webshop.

Deze website gebruikt cookies om jouw gebruikservaring te maximaliseren. Are you in? Ja Nee Meer over cookies »
Supplies for wild bagmakers
Snelle, wereldwijde verzending!
Loyalty programma
Topservice