Supplies for wild bagmakers
Snelle, wereldwijde verzending!
Loyalty programma
Topservice

Over ons

Hoi, ik ben Mieke! Drijvende kracht achter Zipper zoo*.

Zipper zoo, formerly known as K-Bas, is een webshop die sinds 2016 gegroeid is vanuit een liefde voor zelfgemaakt moois en een frustratie met het gefragmenteerde online aanbod in tassenfournituren. 

Bij Zipper zoo verzamelen we bekende en minder bekende tassenfournituren, in véle kleuren en véle maten. We proberen daarbij steeds te gaan voor kwalitatieve en duurzame materialen zodat jij als klant met een gerust hart kan snuisteren en wellicht net die ene gesp vindt waarnaar je op zoek was.  

Met onze tassenstoffen kiezen we voor een basiscollectie van neutrale designs en interessante materialen, die jij als klant naar eigen smaak kan combineren tot een chique tas, een elegant avondtasje, een stoere rugzak of een hippe tote bag.

Een tas moet mooi en handig zijn, maar ook de juiste stevigheid meekrijgen. In ons ruime assortiment aan verstevigingsmateriaal vind je zeker wat je nodig hebt! En ben je niet zo vertrouwd met tassen, dan vind je misschien wat inspiratie bij onze collectie aan tassenpatronen.

Kijk gerust rond, en laat je inspireren!

 

 

Deze website gebruikt cookies om jouw gebruikservaring te maximaliseren. Are you in? Ja Nee Meer over cookies »
Supplies for wild bagmakers
Snelle, wereldwijde verzending!
Loyalty programma
Topservice