Supplies for wild bagmakers
Snelle, wereldwijde verzending!
Loyalty programma
Topservice
Klantendienst
1 Contact
1.1 Ik heb een vraag (of geweldige suggestie ;)). Hoe kan ik jullie contacteren?

Wij doen er alles aan jou in elk stadium zo duidelijk mogelijk te informeren. De status van je bestelling en betaling kan je opvolgen in je persoonlijke account. Andere veelgestelde vragen vind je hieronder.

 

Omdat wij niet altijd op onze bureaustoel zitten, maar druk zijn bezig jullie pakjes te maken, vragen we je om ons bij voorkeur per e-mail ([email protected]) of via het formulier hiernaast te contacteren. Wij behandelen je vraag zo snel mogelijk. Kreeg je geen antwoord van ons binnen de 72u, dan kwam je vraag misschien in onze spam-box terecht, of sloop er een foutje in het opgegeven e-mailadres. Contacteer ons in dat geval zeker nog eens!

 

Geraak je er per mail toch niet uit, dan kan je ons bereiken op +32/499.61.69.12 .

2 Fysieke winkel
2.1 Hebben jullie ook een fysieke winkel?

Nee, niet echt. Maar... wij hebben wél een magazijn waar je welkom bent na afspraak! Contacteer ons even via [email protected] of op het nummer 0468/53.89.18.

Je kan dan ons assortiment ter plaatse bekijken en aankopen.

Adres:

Zipper zoo
Brekelen 4 Unit 6
2990 Wuustwezel
België
 
 
2.2 Wat zijn jullie openingsuren?

Wij zijn elke dag druk in de weer om jullie weborders snel af te werken.

Maar uiteraard begrijpen wij dat het soms toch fijn is om bepaalde producten fysiek te bekijken en bij elkaar te zoeken. Daarom ontvangen wij jullie nog graag in ons magazijn, maar enkel op afspraak. Zo zijn jij én wij zeker dat we voldoende tijd kunnen nemen om jou echt goed verder te helpen.

Een afspraak maar je best per mail op [email protected] of per telefoon op 0468/53.89.18

Tot dan!

3 Sponsoring
3.1 Wij organiseren een naaiweekend / naai-evenement / ... Willen jullie sponsoren?

Wij vinden het fantastisch dat vele naaisters hun weg naar Zipper zoo vinden en wij dragen elke bestaande en nieuwe klant een warm hart toe. Wij krijgen deze vraag echter quasi wekelijks in onze mailbox en kunnen onmogelijk elk evenement sponsoren. Daarom hanteren wij volgend beleid: Heeft je evenement een rechtstreekse link met het naaien van tassen, mail ons dan! Is er geen duidelijke link, of is je evenement veel algemener van aard, dan is het antwoord jammer genoeg nee.

 

 

Deze website gebruikt cookies om jouw gebruikservaring te maximaliseren. Are you in? Ja Nee Meer over cookies »
Supplies for wild bagmakers
Snelle, wereldwijde verzending!
Loyalty programma
Topservice