Menu
EUR

Loyal customer programma

Loyal customer NL
 
 

* De kleine lettertjes *

  • In het kortingsprogramma worden enkel geregistreerde privé-klanten met een Zipper zoo account opgenomen. Koop je aan voor je zaak (met BTW-nummer)? Contacteer ons dan voor de zakelijke voorwaarden!
  • Het bedrag om in aanmerking te komen wordt berekend per account. Heb je meerdere accounts, kies dan best slechts 1 actieve om alle bestellingen vanaf nu te groeperen.
  • We evalueren één keer per jaar (in december) welk bedrag je besteedde de voorbije 12 maanden. Op basis daarvan word je account ingedeeld in een klantengroep. Denk je, op basis van wat je besteedde, dat je al eerder aan de criteria voor een (volgende) klantengroep voldoet, dan kan je zelf een herevaluatie aanvragen door even te mailen naar [email protected].
  • De korting wordt automatisch verrekend als je ingelogd bent in je account. Je hoeft zelf geen verdere actie te ondernemen.
  • De korting kan niet gecumuleerd worden met andere kortingscodes of promoties. Tip: Wil je profiteren van andere lopende acties? Reken dan af als 'gast'.
  • Wij behouden ons het recht voor het het kortingsprogramma regelmatig te herevalueren.

 

Wij hopen natuurlijk dat we jou nog vaak als klant in onze webshop mogen verwelkomen. Wat denk je, op naar het volgende project?
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Deze website gebruikt cookies om jouw gebruikservaring te maximaliseren. Are you in? Ja Nee Meer over cookies »